WorldFood İstanbul Gıda Fuarı'nda The Boba Co. Deneyimi

WorldFood İstanbul Gıda Fuarı'nda The Boba Co. Deneyimi

WorldFood İstanbul Gıda Fuarı'nda The Boba Co. Deneyimi

3-6 Eylül tarihleri arasında düzenlenen WorldFood İstanbul 2024 Gıda Fuarı’nda, sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Geleneksel tatlara yeni yorumlar getirdiğimiz ürünlerle birlikte, egzotik aromaları da The Boba Co. kalitesiyle yeniden deneyimleme fırsatı elde etmek ve işletmenize en uygun çözümü sağlayacak şekilde ürün çeşitliliğinizi arttırmanız için WorldFood İstanbul Gıda Fuarı standımızda sizlerle buluştuk.  

 

WorldFood İstanbul Gıda Fuarı Nedir?

WorldFood İstanbul Gıda Fuarı, gıda ürünleri alımıyla ilgilenen perakende zincirleri ve gıda toptancısı işletmelerinden gelen çok sayıda temsilciyle doğrudan iletişim kurarak satışları arttırmak, ürünleri tanıtmak ve yeni müşteriler kazanmak için düzenlenen uluslararası gıda fuarıdır. 

WorldFood İstanbul, 31 yıldır gıda ve içecek üreticilerinin ve Türkiye’nin önde gelen alıcılarını bir araya getirmektedir. Fuar,Türk gıda sektörünün yabancı firmalar tarafından keşfedilmesi, sektördeki önemli kişilerle ve alıcılarla bağlantı kurması ve yeni bir pazarda ürünlerini tanıtmasına olanak sağlamaktadır.

 

WorldFood İstanbul Gıda Fuarı'nda Neler Yaptık?

NESCO Gıda ailesi olarak, The Boba Co., Tea Co., ve Popping Bubble Tea alt markalarımızla sunduğumuz birbirinden lezzetli ve eğlenceli ürünlerimizle sizleri buluşturduk. İşte WorldFood İstanbul Gıda Fuarı’nda sunduklarımız: 

  • The Boba Co. markası adı altında ürettiğimiz, bubble tea içeceğinin temel bileşeni olan, vişneli, yaban mersinli, karamelli gibi çeşitli lezzeleri barındıran popping boba’lar, bubble tea tadını zenginleştiren Instea çay tozları ve yoğunlaştırılmış aromalara sahip MockTeal çay bazları ve çeşitli aromalar ile sizleri tanıştırdık. 
  • Popping Bubble Tea ile sunduğumuz hazır içime uygun teneke kutularda yeşil çay ile demlenmiş mango & çarkıfelek meyveli ve limonata & çilekli bubble tea’ler ile eşsiz bir içecek keyfi yaşamanızı sağladık. Popping Bubble Tea ürünlerimizle herkesin damak tadına hitap eden bubble tea ürünlerimizi ilk kez fuarda denemenize olanak sağladık.
  • Tea Co. çaylarımız ile %100 müslin pamuk bez torbasıyla hazırlanan ve çaya mikro ve nano plastik bırakmayan çaylar üreterek sürdürülebilir çevreye destek oluyoruz. Ayrıca geleneksel çaylardan daha farklı aromalar arayanlar için hazırladığımız çay çeşitleri ile mangolu siyah çay Oops I Mango Again, ananas ve hindistan cevizli meyve çayı Read My Lips ve portakal ve okaliptuslu Cold 911 gibi birçok farklı lezzeti Tea Co. farkıyla keşfetme fırsatı sunduk. 

WorldFood İstanbul Gıda Fuarı’nda içecek dünyanıza yeni bir soluk kazandırmanın yanı sıra, işletmenizde sunduğunuz ürün yelpazenizi özgün içeceklerle genişletmeniz ve sevdiğiniz ürünlerimizi yeniden deneyimlemeniz için standımızda sizlere yardımcı olduk.

 

 

WorldFood İstanbul Gıda Fuarı'nda Bubble Tea Severler İçin Özel Sürprizler

 

 

WorldFood İstanbul Gıda Fuarı’na özel olarak hazırladığımız reçetelerle sizlere eşsiz bir bubble tea deneyimi sunduk. İşte hazırladığımız reçeteler:

  • Purple Flame: Yaban mersinli popping boba, ejder meyveli çay tozu ve mavi kelebek çayı ile hazırlanan Purple Flame reçetemizi keyifli bir bubble tea deneyimi için hazırladık.
  • Caramel Bubble Mocha: Çikolata ve karamelin eşsiz buluşmasını sevenler için çok lezzetli bir bubble tea hazırladık. Caramel Bubble Mocha, içerisinde bulunan karamel aromalı popping boba, latte ve çikolata sosu ile bubble tea keyfinizi en üst seviyeye taşıdık.
  • Teawinkle: Bir başka meyve aromalı bubble tea olan Teawinkle, vişne bubble tea ve simli şeftali tozu ile sevdiğiniz meyveleri daha eğlenceli bir şekilde deneyimlemenizi sağladık.
  • Hibiscus Coco: Hibiskus çay tozu ve hindistan cevizi popping boba’lı Hibiscus Coco reçetemizi muhteşem bir içecek keyfinin tadını çıkarmanız için hazırladık. 
  • Citrus Flutter: Renkli görüntüsü kadar eşsiz lezzetiyle de oldukça ilgi çekici olan Citrus Flutter, içerisinde bulundurduğu yeşil elmalı popping boba, Japon portakallı çay bazı ve mavi kelebek çayıyla Worldfood İstanbul Gıda Fuarı’nda sizlerle buluştu.

Her damak zevkine hitap eden birbirinden lezzetli bu ürünlerin tadını çıkarmanız için WorldFood İstanbul Gıda Fuarı’nda içecek repertuvarınıza yeni bir boyut kazandırdık.

 

 

The Boba Co. WorldFood İstanbul’daydı! Yeni Bir Fuarda Görüşmek Üzere!

Markalarımızı ve ürünlerimizi tanıttığımız WorldFood İstanbul Fuarı’nda sizlerle buluşmaktan mutluluk duyduk. Birbirinden lezzetli, eğlenceli ve inovatif ürünlerle yer alacağımız başka fuarlarda görüşmek üzere!



 
Etiketler: WorldFood İstanbul Gıda Fuarı
Eylül 10, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR